Ajosimulaattorit

Kiinnostaako unohtumattomat ajokokemukset? Nyt niihin on upea mahdollisuus! Tarjoamme kahdenlaista huippuluokan ajosimulaattorimallia. Perusmalleilla pääsette kaveriporukalla ajamaan toisia vasten kilpaa enimmillään 8 ajosimulaattorin voimin. Mukaansatempaavaa ja hauskaa yhdessä tekemistä – kuka on porukan kingi? Hinnasto.

Rajattomasti mahdollisuuksia autojen suhteen mm. F1, WRC Ralli, GT autot, Gran Turismo Sportin autot. Perusmallien lisäksi meiltä löytyy liikesimulaattori, jossa pystyy saamaan äärettömän realistisen ajokokemuksen virtuaalilasien kanssa. Tällä simulaattorilla saat käsitystä minkälaista olisi ajaa esimerkiksi oikeaa rallia. HUOM myös vuokraus tapahtumiin onnistuu.

Käytössä on myös F1-simulaattori jolla pääset kokemaan saman äärettömän vauhdin maailman, joissa suomalaiset Kimi Räikkönen ja Mika Häkkinen ovat tehneet uskomattomat uransa. Miten pärjäät vaikkapas Sebastian Vetteliä tai Lewis Hamiltonia vastaan Monzan radalla?

Nyt sinulla on mahdollista kokea molemmat moottoriurheilun elementit kuninkuusluokissa. Tervetuloa kokemaan unohtumattomia elämyksiä!