Bellanrannan nettisivut avattu

17.6.2021

Bellanrannan uudet nettisivut avattu http://www.bellanranta.com/, josta löydät kätevästi alueen palvelut ja aktiviteetit koko perheelle.
Bellanrannasta löytyy tekemistä ja paljon erilaisia ohjelmavaihtoehtoja erikokoisille ryhmille. Kuopion Saana yhdessä Bellanrannan monipuolisen aktiviteettitarjonnan kanssa mahdollistavat hauskan, virkistävän ja energisoivan työhyvinvointipäivän vieton.
Tervetuloa Bellanrantaan liikkumaan, harrastamaan ja nauttimaan alueen monipuolisista matkailun ja vapaa-ajan palveluista. Löydät kaikki akitiviteetit, palvelut ja vierailukohteet kävelyetäisyydellä! ☀️😎
Meille pääset kätevästi autolla, paikallisliikenteen bussilla, veneillen, risteillen tai Vilkku-kaupunkifillarilla. Hop-on Hop-off -bussit ja -risteilyt alkavat liikennöidä 28.6. alkaen Saanaan.