Motorsport Kuopio 3v

20.10.2020

ūüéä Motorsport Kuopion eKartingkeskus t√§n√§√§n 3 vuotta! ūüéä
Viimeisen vuoden aikana on menty vauhdilla eteenpäin ja tapahtunut monenlaista. Viime syksynä päästiin kurvailemaan upealle ulkoradalle. Alkuvuonna autoillemme tuli miljoona kierrosta täyteen, talvilomalla pidimme ensimmäisen lasten ajoleirin ja aloitimme harrastesarjan sunnuntaikilpailut, jonka jälkeen alkoikin rajoitusten täyteinen kevät.
Siit√§ huolimatta oli mukava n√§hd√§, ett√§ kev√§√§ll√§ kuskeja k√§vi kiitett√§v√§sti kokeilemassa varsinkin ulkorataa, jonka saimme k√§ytt√∂√∂n jo huhtikuun alussa. Kes√§n lomasesongilla autot kiersiv√§tkin rataa jo t√§ytt√§ h√∂yry√§ ”aamusta iltaan”.
Keväällä palvelutarjontamme sai lisäkseen verkkokaupan ja jykevän Force Dynamics-liikesimulaattorin, jota olemme näihin päiviin asti kehittäneet ja hioneet äärimmilleen mahdollisimman aidon ajotuntuman takaamiseksi.
Kesällä järjestimme ensimmäisen endurance-kestävyyskilpailun 6 tunnin mittaisella kisalla, joka huipentui livebändin soittoon ja sai elokuussa jatkoa 8 tunnin kisalla. Ulkorata sekä automme toimivat loistavasti varsinkin kestävyyskisoja ajatellen ja ajammekin vielä syyskauden päätöksen, 3 tunnin juhlakisan iltavalaistuksessa.
Helmikuusta lähtien simulaattoreillamme on ajettu tiimien välistä endurance-sarjaa, joka huipentuu marraskuussa ajettavaan 4 tunnin kilpailuun.
Otimme hiljattain käyttöön uuden jonotusjärjestelmän / asiakasrekisterin, jota ollaan kehitetty yhteistyössä KartTimerin kanssa ja sen avulla voimme palvella entistä paremmin esimerkiksi tulospalvelun ja tiedottamisen muodossa. KartTimerin kännykkäsovelluksenhan otimme käyttöön noin vuosi sitten ja nämä yhdessä tulevat tarjoamaan hyvän kokonaisuuden.
Näin ollen voitaneen sanoa, että tekemistä löytyy moneen eri makuun ja pyrimme jatkossakin kehittämään uusia tapahtumia ja elämyksiä teidän iloksenne. Harrastesarja 2021 aloitetaan vuoden vaihtuessa tammikuun alussa, kuukausikisojen karsinnat ja simusarja jatkuu helmikuussa.
T√§ss√§ kohtaa Motorsport Kuopion v√§ki haluaa kiitt√§√§ kaikkia asiakkaitamme ja yhteisty√∂kumppaneita vauhdikkaista kolmesta vuodesta, let’s make eKarting great again! ūüŹĀūüėä‚ô•ÔłŹ