Tiedotus

18.3.2020

❗️Tiedotus: Vallitsevan tilanteen vuoksi keskeytämme yritystoiminnan noin 2-4 viikoksi. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja pidämme avoimena mahdollisuutta jatkaa toimintaa parin viikon jälkeen esimerkiksi rajoittamalla henkilömääriä tehostetusti hygieniasta huolehtien.
Emme kuitenkaan lepää laakereilla, vaan aloitamme täysin uuden rataprofiilin rakentamisen, jotta voimme nauttia entistä enemmän ajokokemuksesta tilanteen pikkuhiljaa rauhoituttua. 😇

⚠️ Lahjakortteja ja liikuntaseteleitä voi edelleen käydä ostamassa / hyödyntämässä ottamalla yhteyttä ja asioimalla paikan päällä. Esimerkiksi vanhaksi menevät liikuntasetelit hyödyntämällä saat niille ”jatkoaikaa”. Muissakin asioissa voit ottaa yhteyttä 0442447477 / info@motorsportkuopio.fi.

Ilmoitamme tulevista päätöksistä heti kun ilmoitettavaa on. Tsemppiä ja positiivisuutta kaikille kaikesta huolimatta! 💚🌷