Vuosi alkaa vauhdikkaasti

7.1.2019

MSK tiedottaa. Loistavaa alkanutta vuotta! 2019 tulee olemaan kisailun ystäville antoisa ja tässä vähän infoa tulevista asioista:
Ensimmäisenä muistutellaan, että maksuvälineenä meillä käy myös monenlaiset liikuntasetelit. Kisatapahtumassa palaa noin 750 kaloria, joka vastaa 3x10min ajoa – mikä loistava tapa kuntoilla joulukilot pois! 😉

Tammikuun ajan etsitään kuukauden 26 nopeinta kuskia, jotka ajavat kisafinaalissa sunnuntaina 10.2. Finaalin aika-ajo ajetaan rataa toiseen suuntaan ja hieman kokeneemmat ajajat voi käydä kokeilemassa sitä keskiviikkoisin klo 20-21. Kuukausikisoja ajetaan joka toinen kuukausi.

Tammikuussa alkaa koko vuoden kestävä tiimien välinen endurance-sarja ajosimulaattoreilla, jossa ajetaan 3-4 tunnin pituisia kisoja samana viikonloppuna oikeiden endurance-kisojen kanssa. Kisat tulevat suorina lähetyksinä Motorsport Kuopion youtube-kanavalla, jonne ne myös jäävät katsottaviksi.

Firma GP. Yrityksille tulossa oma kisaformaatti, josta tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina!

Kymppikortti on hyvä valinta, jos käytte ajamassa useammin, mutta muistakaa käyttää kortit ennen merkattua päivämäärää, voimassa puoli vuotta.

Nähdään radalla