Nettisivut päivitetty

2.5.2018

Lisäsimme etusivulle Facebook-upotteen ja varauskalenteri löytyy nyt helpommin suoraan päävalikosta sekä sivuston oikeasta yläkulmasta. Sivuston valikon käyttöä helpottaaksemme lisäsimme valikon avaus -painikkeeseen Menu-tekstin.

 

Motorsport Kuopio – eKarting, ajosimulaattorit ja Legends Kuopion Bellanrannassa.

Motorsport Kuopio on monipuolinen viihdekeskus, jonka pääpaino on eKartingissa. Meillä voit järjestää ajotapahtuman myös ajosimulaattorien parissa. Näiden lisäksi meiltä löytyy monipuolisesti muita virtuaalisia viihdevaihtoehtoja, erilaisten tilaisuuksien viihtyvyyden takaamiseksi.

Upea kokoushuoneemme palvelee monenlaisissa tarpeissa – tilasta löytyy mm. 4K/3D videotykki ja 120 tuumanen valkokangas. Tila on muutettavissa helposti myös kokonaisvaltaiseksi peli- ja viihdehuoneeksi. Kokonaisuus toimii kokoustamistarpeissa ja viihdekäytössä hyvin monipuolisesti.

Tarjoame myös Legends -kilpa-autolla testejä ryhmille. Kysy lisää!

Kahviopalvelumme ovat käytössänne ja tarjolla maistuvaa jäätelöä, kahvia, pientä purtavaa, virvokkeita. Tarjolla on myös paljon muita viihdevaihtoehtoja joiden parissa viihdyt varmasti.

Tervetuloa tutustumaan!

Aukioloajat

Ma 16-21 | Ti-To 14-21 | Pe 12-21 | La 10-21 | Su 11-20